Bosrijke omgeving

Foto: EUS NIEUWEHUIZEN
De Rowaldhoeve is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Op geringe afstand van ons terrein vindt u in het bos een prachtig natuurven met strand dat vrij toegankelijk is.

Verder zijn er zandverstuivingen met trimbaan. In de omgeving is ook het volgende aanwezig: speeltuinen (ook op terrein zelf 2 speeltuinen), een golfslagbad, tennisbanen, midgetgolf, viswater, skibaan, kartbaan, boerengolf (op loopafstand van accomodatie) en bijvoorbeeld gps-routes in bossen nabij accomodatie, steppen, mountainbiken, fietsen huren, fiets- wandel tochten etc. etc.

Ook voor jeugd zijn er diverse mogelijkheden voor discotheken of cafe's in de buurt. Ook beschikken wij over een lijst met telefoonnrs. van bijv. leuke activiteiten/arrangementen die bij ons in de omgeving te reserveren zijn. Deze lijst kunt U hier downloaden (PDF), of op onze website bekijken.

In het bosgebied Herperduin onder Herpen, bevindt zich een drietal wandelroutes, die zorgvuldig zijn uitgezet en die u kennis doen maken met de rust, de schoonheid en de variatie van het natuurschoon in dit gebied.

Voor de genieter-wandelaar is hier een groot aantal mogelijkheden geschapen om naar hartelust te dwalen, zonder te verdwalen.

Alle routes zijn gemarkeerd met paaltjes en wegwijzers, ieder in hun eigen kleur. De spitse kop van de paaltjes geeft de wandelrichting aan.

Picknickplaatsen en rustbanken zijn overal aangebracht en vormen een uitnodiging tot rustig genieten.

Veel genoegen in de vrije natuur!

Vragen ? Neem contact op

Dringende vragen, of wilt u snel weten wat de beschikbaarheid op een bepaalde datum is.
Bel 0412-401672. Of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

0412-401672
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overig / Privacy

Bij Groepsaccomodatie de Rowaldhoeve proberen wij er alles aan te doem om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. 

Informatie

De Rowaldhoeve is gericht op groepsverblijven, familie - reunies, familieweekend, vriendenweekend, scholen, verenigingen, sportverenigingen, zakelijke bijeenkomsten e.d.. De accommodaties zijn op basis van zelfverzorging en hiervoor dan ook compleet ingericht.

Adresgegevens

Groepsaccommodatie Rowaldhoeve
Hoefstraat 11
5373 KJ Herpen
Groepsaccommodatie Rowaldhoeve, All rights Reserved.