Buitenverblijf, accommodatie voor 30-50 personen

Onze accommodatie het buitenverblijf is geschikt voor groepen van 30-50 personen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk. Speciaal voor rolstoelers is er 1 ruime doucheruimte met toilet en vaste wastafel en een 2-persoonsslaapkamer op de begane grond.

 Slaapkamers:

11 x 2 persoons (2 x 1 persoonsbed) ieder met eigen douche en vaste wastafel
2 x 6 persoons (stapelbedden) ieder met eigen douche en vaste wastafel
4 x 4 persoons (stapelbedden) ieder met eigen douche en vaste wastafel

Slaapkamers worden in overleg toegewezen naar aantal personen.

Keuken: 
De accommodatie is op basis van zelfverzorging met daarvoor dus een compleet ingerichte keuken, met magnetron, oven, pannen, bestek, servies, 6 pits gastoestel, 40-kops koffiezetapparaat (wel koffie grove maling meebrengen; geen filters voor nodig), normaal koffiezetapparaat (filter nr. 4), dubbele spoelbak, 2 koelkasten en 1 koel/vries combinatie etc. etc. Eventueel een horeca/snelvaatwasmachine te huur.

Eetgedeelte/woonkamer: 
Is ingedeeld met tafels en stoelen, zodat iedereen bij elkaar kan zitten om te eten e.d. Er is een gezellige zithoek met bankstellen en televisie. Gashaard aanwezig. Er is een gezellige bar met barkrukken!

Recreatieruimte/ontspanningsruimte: 
Er is aangrenzend aan de accommodatie een overdekte recreatieruimte waar je kan tafelvoetballen, tafeltennissen, darten, sjoulen etc. Ideale ruimte als je slechter weer mocht treffen. Ruimte is gewoon centraal verwarmd. (voor tafeltennis en darts zelf de materialen meebrengen!)

Buitenterrein: 
Er is een grote speeltuin, verhard veld met goaltjes en baskets, ook te gebruiken voor volleybal (net aanwezig), groot grasveld (ook met grote goals), terras met terrasstoelen en tafels en tuinbanken, aparte oprit en aparte parkeerplaatsen aan achterzijde accommodatie.

Er mag  alleen in een vuurkorf hout gestookt worden. Zelf zorgen voor vuurkorf en hout. Korf plaatsen op daarvoor aangegeven plek.

Omgeving:
We zijn gelegen vlakbij de bossen (100 meter). Bosgebied Herperduin. Hierin is een prachtig natuurven en zandverstuiving. Er zijn diverse wandelroutes in het bos zelf aangegeven voor uren wandelplezier.


- Er hoeft niets gedeeld te worden met een andere groep. Ieder heeft eigen voorzieningen!!

- extra kinderstoelen nodig ? . Dat kan, deze zijn eventueel te huur a Euro 5 p/s. (wel graag bespreken omdat we er maar een paar hebben). 

Vragen ? Neem contact op

Dringende vragen, of wilt u snel weten wat de beschikbaarheid op een bepaalde datum is.
Bel 0412-401672. Of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

0412-401672
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overig / Privacy

Bij Groepsaccomodatie de Rowaldhoeve proberen wij er alles aan te doem om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. 

Informatie

De Rowaldhoeve is gericht op groepsverblijven, familie - reunies, familieweekend, vriendenweekend, scholen, verenigingen, sportverenigingen, zakelijke bijeenkomsten e.d.. De accommodaties zijn op basis van zelfverzorging en hiervoor dan ook compleet ingericht.

Adresgegevens

Groepsaccommodatie Rowaldhoeve
Hoefstraat 11
5373 KJ Herpen
Groepsaccommodatie Rowaldhoeve, All rights Reserved.