Quiz

quiz1

Met Quiz-Entertainment kunt u vragen stellen of stellingen voorleggen. Het publiek in de zaal kan via de draadloze buzzers hun antwoord geven of stem hierover uitbrengen. Het systeem maakt het ook mogelijk om tijdens de ‘presentatie’ de tot dus ver behaalde resultaten te kunnen bekijken. Alle verzamelde gegevens worden ook als Excel bestand opgeslagen in het systeem. Alles wordt door ons visueel zichtbaar gemaakt op tv schermen of via beamers.

Quiz-Entertainment is erg geschikt om te gebruiken op o.a. beurzen, evenementen,festivals en bijeenkomsten. Niet alleen leuk maar Quiz-Entertainment kan ook gebruikt worden om de aandacht van bezoekers te trekken voor een product of om deel te nemen aan een Enquête, bijvoorbeeld in een winkelcentrum.

Het uiterlijk van Quiz-Entertainment kan aangepast worden met specifieke logo’s, huisstijlen, foto’s en filmpjes. Ook kunnen de verschillende soorten vragen, van multiple choice tot snelheidsvragen, geheel voor de gelegenheid aangepast worden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vragen ? Neem contact op

Dringende vragen, of wilt u snel weten wat de beschikbaarheid op een bepaalde datum is.
Bel 0412-401672. Of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

0412-401672
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overig / Privacy

Bij Groepsaccomodatie de Rowaldhoeve proberen wij er alles aan te doem om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. 

Informatie

De Rowaldhoeve is gericht op groepsverblijven, familie - reunies, familieweekend, vriendenweekend, scholen, verenigingen, sportverenigingen, zakelijke bijeenkomsten e.d.. De accommodaties zijn op basis van zelfverzorging en hiervoor dan ook compleet ingericht.

Adresgegevens

Groepsaccommodatie Rowaldhoeve
Hoefstraat 11
5373 KJ Herpen
Groepsaccommodatie Rowaldhoeve, All rights Reserved.