De ideale uitvalsbasis naar diverse leuke activiteiten in de nabije omgeving

Bike Adventure

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar.
Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie

Boerengolf

Lekker lopen in de natuur en door de weilanden. Dus uiterst geschikt voor familiefeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, kinderfeestjes of gewoon een gezellig uitje. Iedereen kan het spelen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Op de baan spelen twee groepen tegen elkaar van maximaal 5 personen. De groepen slaan om de beurt; de groep waarvan de bal het verst verwijderd is van de hole, mag het eerst slaan.

Overdekt zwembad

Zwembad De Kriekeput dat van oudsher in de regio bekend stond als openluchtzwembad waar veel mensen gingen zwemmen met warme zomerdagen. Sinds 2007 is het zwembad geheel vernieuwd en modern overkapt.Weer of geen weer, er kan vanaf 1 april tot het einde van de herfstvakantie iedere dag gezwommen worden. Bij mooi weer zal de overkapping geopend zijn zodat u van de buitenlucht kunt genieten. Is het weer wat minder aangenaam dan zal de overkapping sluiten.

Natuurgebied Herperduin

Oorspronkelijk maakte het gebied deel uit van een open heide landschap. Overbegrazing door schapen en overmatige plaggenwinning zorgde echter voor ernstige aantasting van de heidevegetatie waardoor op uitgebreide schaal verstuiving plaatsvond en plaatselijk hoge stuifduinen ontstonden. Eind 19e eeuw werd het gebied ontgonnen en beplant met (overwegend) grove den. Later zijn ook andere boomsoorten aangepant, zoals de corsicaanse den, lariks, douglasspar, inlandse eik en beuk. Naast het ‘vastleggen’ van zand, kreeg het nieuwe bosgebied ook een productiefunctie. De stammen van de bomen werden gebruikt als palen om de Limburgse mijnen te stutten.

Solexverhuur Herpen

Toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden. Een gezellig uitje voor solexen met z’n tweetjes of solextochten met een compleet verzorgd arrangement voor grote groepen is bij solexverhuur BoerenSolex altijd gegarandeerd.

Vragen ? Neem contact op

Dringende vragen, of wilt u snel weten wat de beschikbaarheid op een bepaalde datum is.
Bel 0412-401672. Of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

0412-401672
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overig / Privacy

Bij Groepsaccomodatie de Rowaldhoeve proberen wij er alles aan te doem om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. 

Informatie

De Rowaldhoeve is gericht op groepsverblijven, familie - reunies, familieweekend, vriendenweekend, scholen, verenigingen, sportverenigingen, zakelijke bijeenkomsten e.d.. De accommodaties zijn op basis van zelfverzorging en hiervoor dan ook compleet ingericht.

Adresgegevens

Groepsaccommodatie Rowaldhoeve
Hoefstraat 11
5373 KJ Herpen
Groepsaccommodatie Rowaldhoeve, All rights Reserved.