Boerderij, accommodatie voor 30-50 personen

Onze accommodatie De boerderij, die 30- 50 personen kan herbergen heeft een gezellige woonkamer met eetgedeelte ingericht met tafels en stoelen en een gezellige zithoek met bankstellenl. Televisie is aanwezig, en het hele gebouw is voorzien van centrale verwarming. Tevens is er een gezellige bar met barkrukken!

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Slaapkamers:
Meebrengen voor slaapspullen: hoeslaken, kussensloop. Dit is verplicht!

9 x 2 persoons (1 x 2 persoonsbed, 8 x 2 losse bedden)
3 x 4 persoons (1 x 2 stapelbedden, 2 x 1 stapelbed en 2 losse bedden)
2 x 10 persoons (stapelbedden)

waarvan 2 x 4 persoonskamer hebben eigen douche met vaste wastafel
waarvan 6 x 2 persoonskamer hebben eigen douche met vaste wastafel

Slaapkamers worden in overleg toegewezen naar aantal personen.

Extra douchegelegenheid: 
Er zijn 5 douches aanwezig, alle voorzien van warm en koud water, 3 grote vaste wastafels met grote spiegels en 8 toiletten.

Keuken: 
De aparte keuken is geheel ingericht voor zelfverzorging en voorzien van alle benodigde inventaris, zoals 6-pits gastoestel, 1 oven, 1 grote koelkast en 1 koelvriescombinatie en 2 spoelbakken, 40-kops koffiezetapparaat (wel grove maling meebrengen; geen filters voor nodig), ook gewoon koffiezetapparaat aanwezig (hiervoor snelfiltmaling nodig en filter nr. 4), magnetron, waterkoker. enz. Eventuele horeca vaatwasser is te huur. Accommodatie is op basis van zelfverzorging; dus is daarvoor ook compleet ingericht!

Overdekte sportruimte:
Aangrenzend is een overdekte sportruimte van 30 meter x 12 meter, waarin diverse binnenspelen kunnen worden uitgeoefend. Ook verlicht voor 's avonds. Hier hangen onder andere baskets en een volleybalnet in. Ideaal voor als het bijvoorbeeld regent, zodat je toch sportief bezig kunt zijn. Deze sporthal wordt niet gedeeld.

Buitenterrein:
Er is een mooie grote overkapping om lekker buiten te kunnen zitten. Buiten hoeft er niets met een andere groep te worden gedeeld. Ieder heeft eigen voorzieningen! Verder zijn er 2 grote grasvelden met grote goals erop. Er zijn 2 speeltuinen. Overdekte buiten zit mogelijkheid met terrasstoelen en tafels. Er zijn 2 verharde veldjes met kleine goaltjes en baskets. Ook net aanwezig voor eventueel volleyballen of tennissen. 

Barbecueën kan zowel binnen als buiten (binnen barbequen alleen op gas onder afzuiging).

Er mag in een vuurkorf hout gestookt worden. Zelf vuurkorf en hout meebrengen en plaatsen op daarvoor aangegeven plek.

Omgeving:
Onze accomodatie ligt 100 meter van een uitgestrekt bos. Hierin zijn vennetjes/zandverstuiving en een gedeelte afgezet met hierin schotse hooglanders. Prachtig natuurgebied. Er mag zowel overdag als 's avonds naar de bossen toegegaan worden.

 

Vragen ? Neem contact op

Dringende vragen, of wilt u snel weten wat de beschikbaarheid op een bepaalde datum is.
Bel 0412-401672. Of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

0412-401672
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overig / Privacy

Bij Groepsaccomodatie de Rowaldhoeve proberen wij er alles aan te doem om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. 

Informatie

De Rowaldhoeve is gericht op groepsverblijven, familie - reunies, familieweekend, vriendenweekend, scholen, verenigingen, sportverenigingen, zakelijke bijeenkomsten e.d.. De accommodaties zijn op basis van zelfverzorging en hiervoor dan ook compleet ingericht.

Adresgegevens

Groepsaccommodatie Rowaldhoeve
Hoefstraat 11
5373 KJ Herpen
Groepsaccommodatie Rowaldhoeve, All rights Reserved.